Земля і фінанси: уряд призначив аудит у трьох академіях наук

Земля і фінанси: уряд призначив аудит у трьох академіях наук

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив план заходів з реформування Національної академії аграрних наук, Національної академії правових наук та Національної академії педагогічних наук на 2021 та 2022 роки.

Як передає Укрінформ, відповідне розпорядження схвалено на засіданні уряду.

“Зазначеними планами заходів передбачають здійснення у 2021-2022 роках: аудиту актуального стану земельних ділянок, майнових комплексів та матеріально-технічної бази; аудиту фінансового стану та ефективності використання коштів державного бюджету; аудиту організаційної структури наукових установ та їх реорганізація; аудиту стану та напрямів підвищення ефективності і розвитку наукової діяльності; заходів з розвитку міжнародної наукової і науково-технічної діяльності”, - йдеться у пояснювальній записці до документа. 

Читайте також: Уряд затвердив порядок надання комплексної послуги «е-Підприємець»

Як зазначається, інформацію про стан виконання плану заходів академії будуть подавати МОН щороку 15 квітня, 15 серпня та 15 грудня. Відповідно міністерство до 20 квітня, 20 серпня та 20 грудня інформуватиме Кабмін про стан виконання планів з реформування.

План заходів з реформування Національної академії аграрних наук, Національної академії правових наук та Національної академії педагогічних наук було розроблено Міністерством освіти та науки на виконання 617-го кроку Плану пріоритетних дій уряду на 2021 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-