Чоловіку, який погрожував підірвати Кабмін, призначили психіатричну експертизу

Чоловіку, який погрожував підірвати Кабмін, призначили психіатричну експертизу

Укрінформ
У ході слідства з чоловіком, якого у середу вивели з будівлі Кабінету Міністрів України з гранатою, проведуть слідчі дії, у тому числі йому було призначено психіатричну експертизу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.

“Правопорушник, який сьогодні намагався вдертися з гранатою до будівлі КМУ, здався поліції після перемовин зі своїм товаришем. Він затриманий. Надалі з ним будуть проведені слідчі дії, в тому числі призначено психіатричну експертизу”, - написав Монастирський.

Він зазначив, що граната у руках чоловіка була бойовою, і у випадку підриву могли загинути і травмуватися люди.

Глава МВС подякував усім співробітникам поліції, СБУ, Управління державної охорони, які брали участь у цій спецоперації щодо цього чоловіка.

Також міністр окремо висловив подяку товаришу правопорушника Василю, який зробив все для того, щоб переконати свого друга скласти зброю.

Читайте також: У Запоріжжі чоловік погрожував підірвати ТЦ - вимагав мільйон і вертоліт

“У ході слідства стане зрозуміло, що саме спонукало ветерана війни з РФ, сапера за спеціальністю, взяти в руки гранату та піти до будівлі уряду. Але хочу наголосити, що ніхто не має права порушувати Закон, навіть якщо він є ветераном та захисником України”, - поінформував Монастирський.

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 4 серпня, невідомий чоловік близько 10-ї ранку зайшов в будівлю Кабінету Міністрів з гранатою, погрожуючи її підірвати.

У поліції розпочали спеціальну операцію. З нападником проводили перемовини та вивели його із будівлі.

Поліція затримала громадянина, який погрожував підірвати будівлю Кабміну. Чоловіка з гранатою вивели із будівлі Кабінету Міністрів.

Голова Нацполіції Ігор Клименко поінформував, що щодо чоловіка, якого з гранатою вивели з будівлі КМУ, відкриють кримінальне провадження за чотирма статтями, серед яких – захоплення заручників, що передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-