Суд продовжив дослідження доказів у справі Шеремета

Суд продовжив дослідження доказів у справі Шеремета

Укрінформ
Шевченківський районний суд столиці продовжив розгляд справи про вбивство журналіста Павла Шеремета щодо трьох обвинувачених — Андрія Антоненка, Яни Дугарь та Юлії Кузьменко.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У залі суду присутні Дугарь, Кузьменко й Антоненко та їх захисники, представник обвинувачення і представники потерпілих.

Суд продовжив дослідження доказів у справі, раніше наданих прокурором.

На минулому засіданні, 29 червня, суд продовжив запобіжний захід для Кузьменко і продовжив дії обов'язків для Дугарь - обом на 2 місяці.

Як повідомлялося, Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві у результаті вибуху автомобіля.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання та оголошення підозр лікарю і волонтеру Юлії Кузьменко, медсестрі парашутно-десантного батальйону Яні Дугарь і ветерану АТО Андрію Антоненку.

Читайте також: Дугарь в ОП зустрілася з представниками Консультативної ради із забезпечення прав захисників

У вересні 2020 року обвинувальний акт щодо них направили до суду.

4 січня оприлюднені аудіозаписи, на яких нібито посадові особи КДБ Білорусі обговорюють усунення політичних опонентів, зокрема, Шеремета. Ексспівробітник білоруського загону спецпризначення Ігор Макар, який передав українській поліції аудіозаписи, 19 січня дав свідчення в Києві у справі про вбивство Шеремета.

Читайте також: Поліція просить чотири країни перевірити версію про білоруський слід у справі Шеремета

30 квітня 2021 року Шевченківський райсуд Києва змінив запобіжний захід для обвинувачуваного у справі щодо вбивства Шеремета Андрія Антоненка з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-