Угорщина по лінії НАТО доставила в Україну 10 апаратів ШВЛ

Угорщина по лінії НАТО доставила в Україну 10 апаратів ШВЛ

Укрінформ
Угорська делегація привезла в Україну десять апаратів штучної вентиляції легень у відповідь на запит нашої країни до НАТО щодо сприяння у боротьбі з COVID -19.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на спільній з угорським колегою Петером Сійярто пресконференції у Києві.

«Я дякую, що сьогодні угорська делегація привезла до України десять апаратів ШВЛ. Підкреслю, що ці ШВЛ привезені до України у відповідь на запит нашої держави, зроблений до НАТО щодо сприяння нам у боротьбі з COVID-19, тобто ці ШВЛ Угорщина передає нам по лінії НАТО», - сказав Кулеба.

Він додав, що українська сторона планує і надалі знімати «проблемні больові точки» у відносинах з Угорщиною, щоб усіма інструментами прискорювати євроатлантичну інтеграцію України.

Читайте також: Кулеба подарував Сійярто форму збірної України з футболу

Як повідомлялося, головуючий в Комітеті міністрів Ради Європи, міністр зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Петер Сійярто перебуває в Україні з робочим візитом на запрошення міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-