Посвідчення учасника бойових дій у жовтні інтегрують в «Дію»

Посвідчення учасника бойових дій у жовтні інтегрують в «Дію»

Укрінформ
У жовтні цього року Міністерство у справах ветеранів інтегрує посвідчення учасника бойових дій в «Дію».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

«Після запуску державного реєстру ветеранів ми плануємо у жовтні презентувати посвідчення учасника бойових дій в онлайн-сервісі державних послуг «Дія». Крім того, в додатку будуть не тільки посвідчення учасника бойових дій, а всіх категорій, якими ми опікуємося. Це буде початком і інструментом для подальших сервісів. Також зараз Мінветеранів розробляє концепцію і пропрацьовує реалізацію пільгового електронного квитка, який буде реалізований за допомогою сервісу «Дія», - сказав заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Володимир Левчук.

Читайте також: Мінветеранів працює над створенням онлайн-платформи для підтримки ветеранського бізнесу

Крім того, він зазначив, що Мінветеранів працює над запуском онлайн-платформи підтримки ветеранської підприємницької ініціативи G2VEI (Government to Veterans Entrepreneurial Initiatives), яка надасть захисникам України рівні можливості, незалежно від географії проживання, для започаткування власного бізнесу.

«Ми хочемо об’єднати низку онлайн-платформ, які наразі створені, щоб максимально розширити аудиторію для доступу до цих сервісів. Тут будуть зібрані всі інструменти державної підтримки і тому числі й в регіонах, а також від міжнародних організацій», - наголосив заступник міністра.

Читайте також: В Україні готують проєкт, який допоможе ветеранам стати управителями ОСББ

Як повідомляв Укрінформ, раніше міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна заявляла, що Мінветеранів вдосконалить механізм надання статусу учасника бойових дій ветеранам, які брали участь в АТО/ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-