Монастирський зробить висновки про якість роботи МВС після рішення суду у справі Шеремета

Монастирський зробить висновки про якість роботи МВС після рішення суду у справі Шеремета

Укрінформ
Кандидат на посаду міністра внутрішніх справ Денис Монастирський пообіцяв зробити висновки щодо якості роботи правоохоронних органів у справі Павла Шеремета після рішення суду.

Про це він заявив з трибуни ВР, відповідаючи на запитання нардепів, передає Укрінформ

«По резонансних провадженнях, зокрема, у справі Шеремета…, зараз справа знаходиться у суді. Давайте дочекаємось цих результатів, і після цього будуть зроблені висновки щодо роботи і якості правоохоронної системи», - сказав він.

Монастирський також пообіцяв, що як міністр працюватиме з профільним комітетом ВР безпосередньо. «Тому що це та жила, яка є частиною роботи будь-якого міністерства і будь-якого міністра», сказав він.

Читайте також: Поліція просить чотири країни перевірити версію про білоруський слід у справі Шеремета

Як повідомляв Укрінформ, Арсен Аваков 13 липня подав заяву про відставку з посади міністра внутрішніх справ.

Народні депутати від "Слуги народу" увечері того ж дня обговорили питання звільнення Авакова на засіданні фракції за участю Президента Володимира Зеленського, Прем‘єр-міністра Дениса Шмигаля та керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

За результатами засідання стало відомо, що головним кандидатом на посаду керівника МВС є чинний голова Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський. Він повідомив, що погодився на пропозицію Президента очолити Міністерство внутрішніх справ.

Читайте також: Справа Шеремета: суд вивчив дані телефонів обвинувачених

Парламент звільнив міністра внутрішніх справ Авакова у четвер, 15 липня. Того ж дня до Верховної Ради надійшло подання від Прем‘єр-міністра Дениса Шмигаля про призначення на посаду міністра внутрішніх справ Монастирського.

Денис Монастирський у серпні 2019 року обраний народним депутатом від фракції "Слуга народу". Він очолював Комітет ВР з питань правоохоронної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-