Телеканал «Дом» просить СБУ розслідувати появу в ефірі карти Росії з окупованим Кримом

Телеканал «Дом» просить СБУ розслідувати появу в ефірі карти Росії з окупованим Кримом

Укрінформ
Телеканал "Дом" звернувся в СБУ за допомогою у проведенні внутрішнього розслідування в зв'язку з виходом в його ефірі графічного зображення карти Росії із окупованим Кримом.

Про це телеканал інформує у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зокрема, у програмі “Русский дневник” на телеканалі "Дом" була зображена карта Росії з окупованим Кримом.

За даними телеканалу, проєкт "Русский дневник" має графічну заставку із картою РФ, але без зображення окупованого півострова. Тому зараз Служба внутрішньої безпеки телеканалу з’ясовує, як карта Росії з окупованим Кримом раптово потрапила в один з випусків проєкту.

Читайте також: Іспанський телеканал опублікував інтерактивну карту з "російським" Кримом

"Триває службова перевірка через те, що подібної графічної заставки немає в розпорядженні каналу, і як вона потрапила в один із випусків - невідомо. Всі долучені до цього проєкту особи наразі відсторонені від виконання своїх обов'язків. Попередньо винний встановлений", - йдеться в повідомленні телеканалу.

Як повідомлялося, "Дом" - державний цілодобовий розважально-інформаційний телеканал держпідприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України" (в склад якого також входить телеканал UATV).

"Дом" розпочав мовлення 1 березня 2020 року на тимчасово окупованих територіях (ТОТ) для об'єктивного інформування українців на території Донецької та Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя та їхнього повернення до українського порядку денного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-