В аеропорту Познані пояснили, чому понад 30 пасажирів рейсу до Одеси не сіли на літак

В аеропорту Познані пояснили, чому понад 30 пасажирів рейсу до Одеси не сіли на літак

Ексклюзив
Укрінформ
Понад 30 пасажирів з викупленими квитками у суботу, 3 липня, не змогли сісти на літак авіакомпанії Ryanair сполученням Познань-Одеса.

Речник аеропорту «Лавіца» в Познані Блажей Патрин підтвердив кореспондентові Укрінформу, що інцидент мав місце, зазначивши, що ймовірною причиною є запізнення пасажирів на посадку.

"На даний момент ми ще остаточно з’ясовуємо ситуацію. Але попередньо можу сказати, що ці пасажири вчасно не прийшли до відповідного виходу (гейту), з якого мали відлетіти", - заявив Патрин.

Він додав, що за ситуацію, що склалася з пасажирами цього рейсу, відповідає авіакомпанія Ryanair. Водночас менеджмент летовища зараз детально її вивчає, зокрема, проглядаючи дані відеомоніторингу.

Читайте також: У Польщі вакцинувалися понад 10 тисяч українців

Разом з тим речник не підтвердив інформацію, що хтось з екіпажу літака в якійсь формі вживав вульгарні висловлювання щодо пасажирів цього авіарейсу, як про це повідомляли місцеві польські ЗМІ.

Зокрема, видання epoznan.pl з посиланням на неназваних свідків інциденту інформувало, що один з пілотів рейсу FR6705 Познань-Одеса не впускав понад 30 пасажирів на посадку на літак і нібито викрикував слова "геть" і що він є "королем літака".

Літак Ryanair з годинним запізненням в суботу вилетів до Одеси без цих понад 30-ти пасажирів.

Авіасполучення Познань-Одеса нещодавно було відновлено після призупинення через локдаун на початку пандемії коронавірусу у березні минулого року.

Познань і Великопольське воєводство є одним із центрів найбільшого скупчення українців, які проживають і працюють в Польщі.

За різними підрахунками, у Польщі зараз перебуває понад мільйон громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-