Перша керівниця УКФ Юлія Федів очолила hromadske

Перша керівниця УКФ Юлія Федів очолила hromadske

Укрінформ
Правління ГО «Громадське Телебачення» обрало нову директорку hromadske — нею стане перша керівниця Українського культурного фонду Юлія Федів.

Конкурс на посаду керівника медіаорганізації був плановим, заявки на участь у ньому подали 90 кандидатів, п’ятеро з яких вийшли у фінал, повідомляє hromadske, передає Укрінформ.

«hromadske зараз починає розробку стратегії на 2022-24 рік. Постійні зміни в споживанні медіа вимагають переосмислення стратегічних завдань організації. Ми шукали кандидата, який має досвід розбудови сильних організацій зі згуртованими командами. Упевнений, що разом з командою hromadske Юлія зможе дати сильну відповідь на виклики, що зараз постають перед незалежними медіа», — сказав голова правління Гліб Вишлінський.

Читайте також: Рада розблокувала підписання закону про врегулювання порядку призначення членів Нацради

«Радію стати частиною команди hromadske, мрію і надалі розвивати бренд інституції як мультимедійної платформи для спільнодії громадян України. Мій план на наступні три роки: розробити та імплементувати спільно з командою, членами організації, Правлінням та громадськістю Стратегію розвитку hromadske 2022-2024, забезпечити сталість фінансування організації та розширити партнерства», — сказала Федів.

Читайте також: ІМІ назвав шість медіа з найвищим дотриманням стандартів, Укрінформ — у списку

Раніше Юлія Федів була координаторкою журналістських проєктів у n-ost та Deutsche Welle, з 2017 року керувала Національним бюро програми Євросоюзу «Креативна Європа» в Україні, а у 2018-му очолила як виконавча директорка Український культурний фонд від моменту створення до весни 2021, коли збіг термін трирічного контракту. Вона почне працювати на hromadske з 19 липня. Однією з перших задач нової директорки стане написання стратегії розвитку медіа на наступні три роки.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-