Квиток на матч Євро-2020 не дає підстав для в'їзду до Італії - посольство

Квиток на матч Євро-2020 не дає підстав для в'їзду до Італії - посольство

Укрінформ
Наявність квитка на футбольний матч між збірними України та Англії 3 липня у Римі не дає підстав для в'їзду громадян нашої країни до Італії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуку повідомляє посольство України в Італії.

«Відповідно до декрету уряду Італії від 18.05.2021 р. №65 «Щодо невідкладних заходів, пов'язаних з надзвичайною епідеміологічною ситуацією у зв’язку з розповсюдженням COVID-19» туристичні поїздки для громадян країн групи «Е», до яких віднесена і Україна, все ще знаходяться під забороною», - зазначається в повідомленні.

Відвідати Італію громадяни зазначеної групи можуть лише за таких підстав (з обов’язковим наданням відповідних документів): робота, навчання, лікування, повернення на постійне місце проживання, а також обставини, пов'язані з необхідністю надання невідкладної медичної допомоги.

Однак, додають у посольстві, обов’язковою умовою після перетину кордону є проходження 10-денної самоізоляції.

«Принагідно нагадуємо, що наявність квитка на матч не є підставою для в’їзду в країну», - наголошують у диппредставництві.

Читайте також: Збірна України з футболу перемогла Швецію і вперше вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату Європи

Як повідомлялося, матч 1/4  фіналу Євро-2020 між футбольними збірними України та Англії відбудеться у суботу, 3 липня, на 72-тисячному Олімпійському стадіоні в Римі. Початок зустрічі - о 22.00 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-