Ткаченко взяв участь у флешмобі до Дня Конституції

Ткаченко взяв участь у флешмобі до Дня Конституції

Відео
Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко взяв участь у флешмобі до Дня Конституції #МояКонституція25.

Як передає Укрінформ, про це Ткаченко повідомив у Телеграмі.

"Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави", - зачитав міністр третю статтю Конституції.

Також він закликав українців читати Конституцію та знати свої права. "Передаю естафету Ользі Стефанішиній, віцепрем'єрці з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. А також закликаю усіх долучатись", - додав Ткаченко.

Читайте також: Верховна Рада відкриває двері до Дня Конституції

Як повідомлялося, національний флешмоб "Моя Конституція" покликаний допомогти громадянам у вивченні Конституції, бути активними та обізнаними. Взяти участь в акції можуть всі охочі. Для цього необхідно записати коротке відео, у якому потрібно зачитати будь-яку зі статей Конституції. Це відео людина має поширити у соціальних мережах під хештегом #МояКонституція-25 і передати естафету наступному учаснику, позначивши його.

Читайте також: Рятувальники перейшли на посилений режим до Дня Конституції

В Україні завтра, 28 червня, відзначатимуть державне свято - День Конституції. Цього дня 1996 року о 9 годині 18 хвилин, після майже доби безперервної роботи, Верховна Рада ухвалила прийняла і ввела в дію Конституцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-