Зеленський на Книжковому Арсеналі підписав поштівку для бранців Кремля

Зеленський на Книжковому Арсеналі підписав поштівку для бранців Кремля

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський на фестивалі «Книжковий Арсенал» узяв участь у марафоні листів для бранців Кремля – #PrisonersVoice: «Листівка політв’язню з Арсеналу».

Це спільний проєкт «UA: Радіо Культура», Центру громадянських свобод та ПЕН-Україна, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу глави держави.

«Володимир Зеленський підписав відповідну поштівку», - зазначили в Офісі Президента.

Як розповіла главі держави та першій леді генеральний директор «Мистецького Арсеналу» Олеся Островська-Люта, цьогоріч фокус-темою «Книжкового Арсеналу» є «Оптимісти скептики», адже це те, що потрібно, щоб вижити й жити у світі, який пройшов через карантин та ізоляцію.

Вона ознайомила президентське подружжя з експозиціями українських видавництв, стендами представництв іноземних держав, книжковими новинками та показала цікаві локації фестивалю, зокрема «Кафе Європа» та «Артсцена», де відбуваються тематичні лекції та презентації видань.

Читайте також: На Книжковому Арсеналі презентували серію «Terra Інклюзія»

«Чудовий фестиваль. Дуже багато освітньої літератури, багато дитячих книжок, художньої літератури. Я цікавився виданнями на історичну тему – мені це цікаво. Я читаю зранку, десь о 5:30, коли є час. А на ніч читати не можу – швидко засинаю», – розповів Зеленський.

Видавці подарували президентському подружжю на згадку книги «Ключ» Євгена Ільїна, «Натхнення. 37 зірок» Ростислава Ріпки та інші.

Як повідомлялося, Президент і перша леді відвідали Х Фестиваль «Книжковий Арсенал» у Києві та придбали низку видань.

Фото: Мистецький Арсенал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-