В СБУ заявляють, що продовжать розшук Нескоромного

В СБУ заявляють, що продовжать розшук Нескоромного

Укрінформ
Рішення апеляційного суду не завадить СБУ продовжити розшук ексзаступника глави Служби безпеки Дмитра Нескоромного, якому оголошено підозру в організації підготовки до вбивства.

Про це сказали кореспонденту Укрінформу у пресслужбі СБУ.

«СБУ відомо про рішення апеляційного суду міста Києва, яким ще 6 квітня скасовано ухвалу Шевченківського районного суду про обрання Дмитру Нескоромному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Разом з тим, це не заважає вживати заходів щодо розшуку Нескоромного, у тому числі шляхом виконання ухвали суду, якою надано дозвіл на затримання підозрюваного», - зазначили в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, Київський апеляційний суд 6 квітня скасував рішення Шевченківського райсуду столиці про заочний арешт ексзаступника глави Служби безпеки Дмитра Нескоромного, якого підозрюють в організації замовного вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки спецслужби Андрія Наумова.

Відповідною ухвалою від шостого квітня суд задовольнив клопотання адвоката Олександра Назаренка.

Читайте також: Колишнього СБУшника Нескоромного викликають до НАЗК

27 січня СБУ оприлюднила докази причетності колишнього першого заступника голови Служби Нескоромного до організації підготовки до вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.

Нескоромному було оголошено про підозру за ч. 1 статті 14, ч. 2 статті 28 та статті 348 Кримінального кодексу України.

СБУ оприлюднила аудіозаписи, які підтверджують причетність Нескоромного до організації замовного вбивства Наумова. Як випливає із записів, Нескоромний спільно зі співробітником Антитерористичного центру при СБУ Юрієм Расюком вирішили позбавити життя начальника ГУВБ СБУ Наумова. Спецоперація із затримання Расюка була проведена 22 січня.

Шевченківський районний суд Києва обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Слідчі СБУ оголосили в розшук колишнього першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного. Суд дозволив правоохоронцям затримати його за підозрою в організації замовного вбивства Андрія Наумова у змові зі спецслужбами РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-