З України видворили російського кримінального «авторитета» на прізвизько «Салім»

З України видворили російського кримінального «авторитета» на прізвизько «Салім»

Фото
Укрінформ
Кримінального «авторитета», громадянина Російської Федерації на прізвизько «Салім», видворили за межі України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

«6 квітня працівники Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області спільно зі співробітниками Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України виявили та доставили до підрозділу Міграційної служби 42-річного громадянина Російської Федерації, який є кримінальним «авторитетом» на прізвисько «Салім», - ідеться у повідомленні.

Чоловіка вже видворяли з України у 2016 році з подальшою забороною в’їзду терміном на 3 роки. У 2019 році заборону продовжили ще на 3 роки.

«Та попри заборону в’їзду чоловік незаконно потрапив в Україну поза пунктами пропуску задля налагодження кримінальних та корупційних зв'язків, поширення на території України діяльності підконтрольних йому злочинних груп та перерозподілу таким чином сфер впливу у злочинному середовищі», - наголосили в Нацполіції.

Читайте також: З України видворили норвежця із забороною в’їзду на три роки

На росіянина склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 203-1 КУпАП (невиконання рішення про заборону в’їзду в Україну) та прийняли рішення про примусове повернення із забороною в’їзду.

Як повідомляв Укрінформ, 10 лютого правоохоронці видворили з України кримінального "авторитета" на прізвисько «Гоча».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-