У МЗС уточнили, що в Дубаї затримали 12 українок, їм загрожує штраф і депортація

У МЗС уточнили, що в Дубаї затримали 12 українок, їм загрожує штраф і депортація

Укрінформ
Дубайська поліція затримала за порушення норм суспільної моралі не одинадцять, як раніше повідомлялося, а дванадцять громадянок України. Їм загрожує штраф і депортація.

Про це Укрінформу повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

Він розповів, що український консул сьогодні відвідав затриманих українок, а також провів зустріч із керівництвом департаменту кримінальних розслідувань Дубаю.

«Правоохоронці підтвердили, що причиною затримання українок стало порушення норм моральної етики та поширення в соцмережах фото і відеоматеріалів непристойного характеру. Відповідно до законодавства ОАЕ, покаранням за скоєння такого правопорушення може бути штраф у розмірі близько 1300 доларів США з подальшою депортацією», - зазначив Ніколенко.

За його інформацією, умови утримання громадянок у слідчому ізоляторі прийнятні, вони забезпечені їжею, медичним наглядом, а консульство України в Дубаї підтримує зв'язок із рідними і тримає справу на контролі.

Читайте також: У Дубаї за «голу фотосесію» затримали 11 українок, консул з'ясовує обставини

Як повідомляв Укрінформ, поліція Дубая з квітня затримала групу осіб через порушення норм суспільної моралі, серед яких, за попередньою інформацією, було одинадцять громадянок України. Жінки були заарештовані за позування оголеними на балконі висотної будівлі в курортному районі Дубая Марина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-