Кравчук розповів, як почувається після вакцинації проти COVID-19

Кравчук розповів, як почувається після вакцинації проти COVID-19

Укрінформ
Леонід Кравчук за тиждень після вакцинації від COVID-19 почувається нормально, не мав температури, зміни тиску чи інших побічних дій препарату.

Про це він розповів під час рекламної паузи в ході програми "Свобода слова Савіка Шустера", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це вже восьмий день, як я вакцинувався... поки що немає жодних симптомів, які б тривожили мене, температури не було навіть після вакцинації одразу, не було зміни тиску чи інших некомфортних речей, я почуваю себе нормально", - сказав Кравчук.

Як повідомляв Укрінформ, перший Президент України, голова української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук 25 березня вакцинувався від коронавірусу препаратом Covishield.

Читайте також: Ляшко одужав від COVID-19 й повернувся до роботи

23 лютого в Україну прибула партія із 500 тис. доз вакцини проти коронавірусу Covishield, яка розроблена Оксфордським університетом та компанією AstraZeneca.

Вакцинація від коронавірусу, згідно з Національним планом щеплення, проводитиметься у п’ять етапів.

Із 1 березня є можливість записатися до списку очікування на вакцинацію через портал "Дія", мобільний застосунок "Дія" або Національний контакт-центр МОЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-