На Банковій вважають, що локальні локдауни працюють

На Банковій вважають, що локальні локдауни працюють

Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко переконаний, що принцип запровадження жорстких карантинних обмежень по областях працює і дозволяє не зупинятися одразу всій країні.

Про це він заявив в ефірі телеканалу “Україна 24”, повідомляє Укрінформ.

“Щодо локдаунів, як уже казали, ми йдемо місцевими локдаунами, окремими територіями, окремими областями. Цей приклад допомагає не зупинитись усій країні загалом. Є червоні зони в деяких областях, це не означає, що на Харківщині чи в іншій області, де ще зелена або помаранчева зона, треба вводити локдаун. Ми йдемо все ж таки локальними локдаунами”, - сказав Тимошенко.

Як приклад він навів Івано-Франківщину, де близько місяця тому було запроваджено червону карантинну зону, проте зараз, за його словами, регіон уже з неї виходить.

Читайте також: У Кличка пояснили, кому і на скільки дадуть спецперепустку на транспорт

“Усе ж таки регіональні локдауни працюють”, - вважає заступник керівника ОП.

Крім того, Тимошенко запевнив, що пришвидшуються темпи вакцинування населення та очікуються поставки нових вакцин проти COVID-19 в Україну.

Читайте також: Кабмін поки не розглядає введення локдауну по всій країні

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу, 1 квітня, зареєстровано 19 893 випадки зараження коронавірусом. Найбільша кількість підтверджених випадків у Львівській (1 668), Одеській (1 608), Харківській (1 494), Хмельницькій (1 351) та Дніпропетровській (1 178) областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-