«Велика реставрація»: МКІП завершує прийом заявок на відбір проєктів

«Велика реставрація»: МКІП завершує прийом заявок на відбір проєктів

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики завершує перший прийом заявок на участь у відборі проєктів робіт з реставрації, консервації, ремонту на пам’ятках культурної спадщини, які будуть реалізовані в рамках програми «Велике будівництво».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба міністерства.

"У відборі візьмуть участь проєкти, які відповідатимуть встановленим вимогам та будуть подані до 2 квітня, 00.00. Заявки, що будуть подані після закінчення терміну залишаться без розгляду. Відбір буде проведено експертною групою шляхом оцінювання та складення рейтингу проєктів протягом 30 календарних днів з дати отримання документів у повному обсязі від організаційної групи. За рішенням експертної групи строк відбору проєктів може бути збільшений", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перелік проєктів буде оприлюднено на офіційному вебсайті МКІП з урахуванням рейтингу та із зазначенням набраних балів у розрізі областей протягом п’яти календарних днів після завершення обчислення середньої оцінки проєктів. Першими у переліку будуть зазначені проєкти, які набрали найбільшу суму балів.

Читайте також: На «Велику реставрацію» подають шість старовинних дерев'яних церков Закарпаття

Як повідомлялося, Міністерство культури та інформаційної політики з березня почало приймати заявки на участь у відборі проєктів за програмою «Велика реставрація».

У межах програми упродовж трьох років планується відреставрувати та добудувати близько 150 культурних пам'яток в усіх регіонах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-