Підозрюваний у побитті Балуха постане перед судом

Підозрюваний у побитті Балуха постане перед судом

Укрінформ
Дніпровська окружна прокуратура Києва затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який спричинив тілесні ушкодження колишньому політв’язню Володимиру Балуху.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Слідством встановлено, що на території Гідропарку в Києві між потерпілим та підозрюваним виник словесний конфлікт, у ході якого останній спричинив Балуху тілесні ушкодження, з якими його було госпіталізовано до Київської міської клінічної лікарня швидкої медичної допомоги.

За результатами проведеної судово-медичної експертизи встановлено, що отримані потерпілим тілесні ушкодження відносяться до тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння.

Читайте також: Балух повністю одужав, він сповнений сил та енергії – Чубаров

«На теперішній час обвинувальний акт за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) скеровано до Дніпровського районного суду м. Києва для розгляду по суті. Підозрюваному загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 8 вересня 2020 року невідомий жорстоко побив експолітв'язня Кремля, кримського активіста Володимира Балуха.

Фото: Новое время

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-