Ляшко – про темпи вакцинації: Хотів би передати сигнал трьом областям

Ляшко – про темпи вакцинації: Хотів би передати сигнал трьом областям

Укрінформ
У Міністерстві охорони здоров’я України не задоволені темпами вакцинації в Одеській, Запорізькій та Харківській областях.

Про це під час брифінгу заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, передає Укрінформ.

За словами заступника міністра охорони здоров’я, кампанія з імунопрофілактики триває в Україні вже місяць. За цей час вакцинувались 174 325 людей.

Читайте також: Вакцинація запобігає тяжкому перебігу COVID-19 - Ляшко

“Чи задоволені ми темпами вакцинації? Не скрізь. На цьому тижні разом з міністром охорони проводили нараду. Хотів би передати сигнал Харківській, Одеській, Запорізькій області. Міста-мільйонники не можуть проводити таку малу кількість вакцинацій щодня. Це питання буде повторно розглядатись найближчим часом. В цих містах потрібно нарощувати темпи вакцинації”, - сказав Ляшко.

Читайте також: Експерт порівняв темпи вакцинації в Україні та Європі

В МОЗ сподіваються, що в квітні зможуть вакцинувати більше людей, але за умови, що не буде перебоїв з поставками імунобіологічних препаратів.

За добу 25 березня 2021 року в Україні щеплено проти коронавірусу 18 738 людей. Загалом від початку вакцинальної кампанії в країні щеплено 174 325 людей.

Читайте також: В Україні за добу від коронавірусу вакцинували 18 738 осіб

В Україні протягом минулої доби виявлено 18 132 випадки зараження коронавірусом. За весь час пандемії захворіло 1 614 707 осіб, одужало 1 290 158 людей, летальних випадків зареєстровано 31 461. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-