Заворушення на Банковій: Ще одному столичному активісту повідомили про підозру

Заворушення на Банковій: Ще одному столичному активісту повідомили про підозру

Укрінформ
Активісту та голові ініціативи "Захистимо Протасів яр" Роману Ратушному повідомили про підозру одразу після ефіру на одному із телеканалів.

Про це у Facebook повідомили адвокат Масі Найєм та сам Ратушний, передає Укрінформ.

Ратушний підтвердив, що підозру йому вручили одразу після участі в ефірі на телеканалі «Україна». Активіст вважає, що вручення підозри пов'язане із його роботою на посаді голови громадської ініціативи «Захистимо Протасів Яр» від незаконної забудови.

Читайте також: Затриманого на Банковій Влада Сорда відправили під цілодобовий домашній арешт

Нагадаємо: 23 березня на Facebook-сторінці заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка і на Youtube-каналі Нацполіції було оприлюднено відеоролик про мітинг під ОП 20 березня, в якому стверджується, що організатори акції планували спровокувати насильство, а також вказано імена деяких учасників.

Ратушний обурився, що відеоролик містить його персональну інформацію: фото з підписом "Ратушний Роман Тарасович, голова громадської ініціативи "Захистимо Протасів яр". При цьому у кадрі, за його словами, "невстановлена особа у масці, з якою мене нібито порівнюють, жодних протиправних дій на відео не вчиняє".

Читайте також: Заворушення на Банковій: суд обрав запобіжний захід активісту Євгену Строканю

Відтак активіст вимагав "припинити незаконне використання його зображення і згадування інформації щодо нього у відеозаписі шляхом видалення посту Геращенка і відео, а також спростувати недостовірну інформацію про нього".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-