Затриманого на Банковій Влада Сорда відправили під цілодобовий домашній арешт

Затриманого на Банковій Влада Сорда відправили під цілодобовий домашній арешт

Укрінформ
Печерський райсуд Києва обрав затриманому на акції під Офісом Президента Владиславу Гранецькому-Стафійчуку (псевдонім Влад Сорд – ред.) запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як передає Укрінформ, відповідне рішення ухвалив слідчий суддя Олексій Соколов, повідомив після судового засідання у коментарі журналістам адвокат Дмитро Мазурок.

Суд ухвалив обрати запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, хоча ми просили застосувати до нього запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання”, - сказав він.

Читайте також: Організатори акції на Банковій розраховували на масові бійки і сутички з поліцією - Геращенко

Як повідомляв Укрінформ, увечері в суботу, 20 березня, під Офісом Президента відбулася акція на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка, під час якої деякі її учасники розписали будівлю протестними написами, розбили вікна вхідних дверей та підпалили табличку на фасаді ОП.

Поліція пізніше заявила, що затримала одного з найагресивніших учасників суботньої акції біля Офісу Президента.

Читайте також: Влад Сорд, позивний «Змій», засновник видавництва «Дім химер»

За інформацією правоохоронців, затриманий - уродженець Вінниччини, 1995 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину передбаченого ч. 2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Затриманому 21 березня оголосили підозру в "хуліганстві з використанням зброї".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-