Нарада у Зеленського: Київ та дві області мають найгіршу COVID-динаміку

Нарада у Зеленського: Київ та дві області мають найгіршу COVID-динаміку

Укрінформ
Київ, Вінницька та Івано-Франківська області нині мають найбільшу динаміку зростання кількості хворих на COVID-19.

Про це йшлося на селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби під головуванням Президента Володимира Зеленського, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу глави держави.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, зокрема, поінформував, що активних хворих в країні станом на сьогодні понад 263 тисячі.

«Із 63 тисяч ліжок із підведеним киснем заповнені 39 тисяч. Ліжок інтенсивної терапії зайнято 2 тисячі 652 із 4 тисяч 909», – зазначив глава уряду.

Читайте також: Які лікарі робитимуть COVID-щеплення на «первинці» – роз’яснення ЦГЗ

Шмигаль також додав, що 20 березня було проведено засідання Державної комісії з питань ТЕБ і НС, за підсумками якого до червоної зони епіднебезпеки були віднесені місто Київ та Одеська область.

Окрім того, сьогодні зранку Прем'єр-міністр провів нараду з міністрами щодо розробки механізмів спільної з органами місцевого самоврядування підтримки бізнесу і людей у червоних зонах.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство охорони здоров'я оновило розподіл на карантинні зони, згідно з яким до червоної зони епіднебезпеки віднесено Київ та 7 областей. Наразі йдеться про Київ та Житомирську, Івано-Франківську, Закарпатську, Київську, Одеську, Сумську та Чернівецьку області.

Читайте також: Кабмін рекомендує перевести на дистанційку працівників у «червоному» Києві

За минулу добу в Україні COVID-19 лабораторно підтвреджений у 7 893 випадках. Загалом із початку пандемії на коронавірусну хворобу в Україні захворіли 1 554 256 осіб.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-