Джапарова розкрила рецепт свого успіху

Джапарова розкрила рецепт свого успіху

Відео
Укрінформ
Перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова у рамках проєкту про жінок в дипломатії «Дипломатки Без Краваток» розкрила секрет свого успіху.

Як передає Укрінформ, про ідеальну модель родини та пошук балансу Джапарова розповіла у відеоролику, опублікованому на Фейсбук-стрінці МЗС України.

«Мій рецепт успіху, напевно, полягає у таких трьох елементах: гідність, впевненість і любов», - сказала вона.

У дитинстві перша заступниця міністра закордонних справ мріяла буту хірургом, а не дипломаткою.

«Останні мої сім років - це нові напрями. Це напрями, які доводиться наново будувати або трансформувати і змінювати. І власне дещо таке я роблю в МЗС», - сказала вона.

Як зазначила Джапарова, ці теми, у тому числі Крим, є для неї особистісними.

За словами відомої дипломатки, її донька пишається тим, що про маму є ціла сторінка у Вікіпедії.

Проєкт «Дипломатки Без Краваток» складається з коротких відеороликів, у яких дипломатки керівного рівня МЗС України у форматі монологу відверто говорять про професію, жіноче лідерство і мотивацію рухатися вперед.

Читайте також: МЗС представило пріоритети публічної дипломатії на чотири роки - Джапарова

Наразі вже опублікований промо ролик проєкту та монолог Еміне Джапарової. Також очікуються відео з думками та професійними секретами пані посла України в Сінгапурі Катерини Зеленко, директорки Департаменту комунікацій та публічної дипломатії Алли Польової, пані посла України у Фінляндії Ольги Дібрової, директорки Департаменту міжнародного права Оксани Золотарьови та інших успішних українських дипломаток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-