Усі міністерства нададуть пропозиції зі створення безбар’єрного простору в Україні

Усі міністерства нададуть пропозиції зі створення безбар’єрного простору в Україні

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликав усі міністерства надати пропозиції до проєкту Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні.

Про це Шмигаль сказав на черговому засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Втілення стратегії безбар’єрності - це нагальна необхідність, що покликана зробити нашу країну зручною для всіх громадян... Національна стратегія має бути не тільки на папері, вона повинна мати практичну реалізацію. Тому я прошу всі міністерства та міністрів активно долучитися до роботи та надіслати пропозиції-зауваження до проєкту", - сказав Шмигаль.

Він додав, що Міністерство розвитку громад та територій направить усім іншим міністерствам проєкт стратегії для фінального доопрацювання.

Читайте також: Безбарєрність має стати суспільною нормою в Україні — Зеленська

Як повідомлялося, 4 березня відбулось друге засідання міжвідомчої робочої групи Кабінету Міністрів, під час якого презентовали пропозиції до проєкту Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору України. Планується, що після опрацювання всіх пропозицій та зауважень проєкт Національної стратегії у квітні 2021 буде переданий на розгляд та затвердження Кабінету Міністрів України.

Робота над стратегією розпочалася на початку грудня 2020 року в межах ініціативи Першої леді Олени Зеленської та відповідно до Указу Президента «Про забезпечення створення безбар’єрного простору в Україні».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-