Канал Медведчука заявив, що YouTube заблокував трансляцію «112 Україна»

Канал Медведчука заявив, що YouTube заблокував трансляцію «112 Україна»

Укрінформ
На Youtube заблокували трансляцію телеканалу Віктора Медведчука «112 Україна», проти якого були введені санкції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє на своєму Телеграмі NewsOne TV.

Серед іншого NewsOne звинувачує сервіс YouTube в тому, що трансляція, нібито, заблокована під «тиском» української влади. При цьому про рішення РНБО і введення санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK і 112 Україна в повідомленні не згадується.

У той же час на Youtube-акаунті телеканалу «112 Україна» відкрито розміщено посилання на прямий ефір «Першого незалежного» (з лютого 2021 року належить медіахолдингу Медведчука), де досі здійснюється трансляція.

Читайте також: Верховний суд призначив засідання за позовом NewsOne щодо «каналів Медведчука»

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 2 лютого ввів у дію рішення РНБО про введення санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK і 112 Україна, а також їх власника - народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака. Санкції, серед іншого, передбачають анулювання ліцензії цих проросійських телеканалів. А РНБО на засіданні 19 лютого прийняла рішення про застосування санкцій до 19 юридичних та 8 фізичних осіб, серед яких народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко. Обмеження ввели в зв'язку з розслідуванням СБУ про фінансування тероризму.

За даними секретаря РНБО, санкції накладаються на все майно Медведчука. Серед подсанкціонних юридичних осіб опинилися компанії - власники п'яти літаків, на яких здійснювалися перельоти за маршрутом Київ - Москва. Санкції також застосовані до компаній, які обслуговують ці літаки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-