Літак SkyUp з українськими туристами вже вилетів з Занзібару - ЗМІ

Літак SkyUp з українськими туристами вже вилетів з Занзібару - ЗМІ

Укрінформ
Літак SkyUp з українцями на борту вже залишив Занзібар - після трьох діб затримки пасажири рейсу PQ 1972 «Занзібар — Анталія — Київ» змогли вилетіти з острова.

Про це в коментарі hromadske розповіла одна з пасажирок рейсу, передає Укрінформ.

Попри те, що деякі українцям довго діставалися від готелю до аеропорту, літак SkyUp забрав усіх.

Однак, як повідомив пасажирам туроператор Kompas Ukraine, у зв'язку з тим, що рейс виконується через Анталію, частково багаж пасажирам довелося залишити на Занзібарі. Представники туроператора попросили людей взяти у ручну поклажу зимовий одяг для прибуття до аеропорту «Бориспіль».

Читайте також: Для повернення українських туристів із Занзібару вже є всі дозволи - Криклій

Туристів, чий багаж не прилетить до Києва, просять звернутися у службу розшуку багажу в аеропорту та оформити акт про неналежне його перевезення.

Водночас представники SkyUp цю інформацію спростовують. Там заявляють, що літак забрав увесь багаж ㅡ після злету надійшло повідомлення, що всі речі завантажили на борт.

Читайте також: У SkyUp запевняють, що літак готовий вилетіти за українцями у Занзібар

Як повідомлялося, 13 лютого близько 180 українських туристів застрягли на Занзібарі через несправність літака, дипломати вирішували з туроператором питання щодо їхнього повернення на Батьківщину. Пізніше в авіакомпанії заявили, що для виконання рейсу потрібно було внести зміни в маршрут і отримати відповідні дозвільні документи від країн, чиї кордони літак перетинатиме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-