Накопичувальна пенсійна система є важливим завданням для влади - Шмигаль

Накопичувальна пенсійна система є важливим завданням для влади - Шмигаль

Укрінформ
Запровадження накопичувальної пенсійної системи є важливим завданням для влади, адже це дасть можливість українцям у майбутньому отримувати нормальні пенсії та підтримуватиме економіку.

Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль сказав під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми будемо рухатися у напрямку створення накопичувальної системи. На сьогодні, я вже про це говорив, солідарна пенсійна система вичерпує себе як та система, яка дає можливість отримати достойні пенсії. Тому запровадження накопичувальної системи має під собою дві основи. Це, по-перше, забезпечення достойних пенсій нашим громадянам у майбутньому та нам усім і це елемент інвестиції в економіку, тому що накопичувальна пенсійна система – це один з інвесторів у тих економіках, де вона існує», - сказав Шмигаль.

Читайте також: Уряд цього року почне реалізацію першої концесійної дороги – Шмигаль

За його словами, уряд має намір протягом року плідно працювати разом із профільними комітетами Верховної Ради щодо ухвалення необхідного для запровадження накопичувальної пенсійної системи законодавства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-