Проїзд на шляхах державного значення забезпечений – Укравтодор

Проїзд на шляхах державного значення забезпечений – Укравтодор

Укрінформ
В Україні подекуди випало до 10 см снігу, на перевалах намело до 35 см, проте проїзд на дорогах державного значення забезпечено.

Про це повідомляє пресслужба Укравтодору, передає Укрінформ.

Як зазначається, у Житомирській, Київській, Чернігівській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Тернопільській, Вінницькій, Чернівецькій та Черкаській областях випало від 5 до 10 см снігу.

"Покриття на дорогах державного значення в більшості областях мокре, де останню добу випадали або йдуть опади - покриття місцями засніжене (Волинська, Донецька, Київська, Львівська, Рівненська, Черкаська області), місцями ожеледиця у Дніпропетровській та Миколаївській областях", - інформують в Укравтодорі.

Повідомляється, що на перевальних ділянках сніг іде вже другу добу, випало 10-35 см. Дорожнє покриття мокре, в Закарпатській, Львівській областях на дорогах снігова каша, в Івано-Франківській області покриття засніжене.

Читайте також: Дороги Києва вночі чистили від снігу понад 413 машин

"В областях виконуються роботи з розчищення проїжджої частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - наголосили в Укравтодорі.

Зазначається, що для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожні організації задіяли в роботі 1410 одиниць техніки та 1881 робітника.

Як повідомлялося, синоптики прогнозують 15 січня невеликий сніг в Україні, крім південних областей. На дорогах місцями ожеледиця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-