У ДТП з автобусом у Росії загинули двоє українців – МЗС

У ДТП з автобусом у Росії загинули двоє українців – МЗС

Укрінформ
У ДТП, що сталася в Ростовській області РФ з автобусом сполученням Москва-Донецьк, двоє громадян України загинули, ще дві наші співвітчизниці отримали травми середнього ступеня тяжкості.

Про це Укрінформу повідомив речник МЗС Олег Ніколенко з посиланням на інформацію Генерального консульства України в Ростові-на-Дону.

«Внаслідок ДТП на території Красносулинського району Ростовської області РФ загинули двоє громадян України (чоловік і жінка), ще двоє українських громадянок отримали травми середнього ступеня тяжкості та були госпіталізовані до Красносулинської районної лікарні. Їм надається медична допомога», - зазначив Ніколенко.

Він додав, що загалом у транспортному засобі, який прямував із Москви до тимчасово окупованого Донецька, перебувало 18 осіб, з них 15 - громадяни України.

Ніколенко зазначив, що наразі триває встановлення обставин ДТП.

Читайте також: У Росії перекинувся автобус, який прямував до окупованого Донецька, є жертви

Українське консульство поінформувало родичів загиблих та постраждалих українців, з рештою громадян встановлено зв'язок. «Прохань щодо надання консульської допомоги вони не висловлювали», - повідомив речник МЗС.

Як раніше повідомляв Укрінформ, у Ростовській області РФ перекинувся пасажирський автобус з українцями. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням, в результаті чого автобус знесло в кювет, і він перекинувся. В результаті двоє людей загинули, троє постраждали. Автобус перекинувся на мокрій трасі, але обмерзання не було. За уточненими даними, водій автобуса живий, він громадянин України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-