Контррозвідка СБУ не раз доводила ефективність, запобігаючи спробам розхитати країну - Зеленський

Контррозвідка СБУ не раз доводила ефективність, запобігаючи спробам розхитати країну - Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський привітав співробітників підрозділу з Днем контррозвідки Служби безпеки України,

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт глави держави.

"Сьогодні підрозділ, в якому ви служите, відзначає чергову річницю від дня свого утворення... За роки існування вітчизняна контррозвідка не раз доводила свою ефективність, запобігаючи намаганням ворога розхитати нашу країну зсередини", - зазначив Президент.

Він підкреслив, що діяльність контррозвідників спрямована на упередження загрозам безпеці України, потребує не тільки найширшої компетенції та професіоналізму, а й безмежної відданості своїй справі.

Читайте також: Цьогоріч за матеріалами контррозвідки СБУ за держзраду засудили чотирьох осіб

Президент висловив переконання, що контррозвідники й надалі будуть залишатися зразком у виконанні службового обов’язку, прикладом високої майстерності та патріотизму.

Голова Служби безпеки України Іван Баканов також привітав співробітників із Днем контррозвідки Служби безпеки України.

“Контррозвідка займає особливе місце в системі Служби безпеки України. Саме на вас покладена серйозна відповідальність – працювати на випередження та успішно протидіяти викликам, які постають перед нашою державою. І водночас – залишатися невидимими для її ворогів”, - зазначив Баканов.

Він додав, що служба контррозвідки зобов’язана бути на крок попереду будь-якої реальної чи потенційної загрози, швидко та ефективно реагувати на неї.

Читайте також: За порушення державної таємниці цьогоріч притягнули 269 посадовців

Як відомо, у перші роки незалежності України контррозвідувальні функції було покладено на Головне управління контррозвідки СБУ, створене 27 грудня 1991 року наказом голови Служби нацбезпеки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-