Карантин вихідного дня: як працюватимуть сервісні центри МВС

Карантин вихідного дня: як працюватимуть сервісні центри МВС

Укрінформ
Запровадження карантину вихідного дня не вплине на роботу сервісних центрів МВС – вони працюватимуть за звичним графіком - у суботу з 9:00 до 16:45.

Про це інформує пресслужба Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Запровадження карантину вихідного дня не вплине на роботу сервісних центрів МВС. Ми працюватимемо за звичним графіком у суботу з 9:00 до 16:45», - йдеться у повідомленні.

В установі нагадали, що з метою дотримання протиепідемічних санітарних вимог та уникнення одночасного знаходження в сервісних центрах МВС значної кількості людей, вони обмежують кількість відвідувачів у приміщеннях.

Читайте також: За порушення карантину вихідного дня каратимуть, як і навесні - МВС

Надання послуг здійснюватиметься виключно за попереднім особистим записом, який можливий на 15 днів уперед: онлайн, через функціонал, що розміщений на сайті; або, у разі відсутності в сервісному центрі МВС електронної черги - за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС відповідної області.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів 11 листопада вніс зміни до постанови № 641, якими запровадив карантин вихідного дня.

Передбачено, що у вихідні дні з 00 годин суботи до 00 годин понеділка будуть дозволені надання фінансових послуг, робота фінансових установ, діяльність інкасації, операторів поштового зв'язку, робота установ медичної та ветеринарної практики, продовольчих магазинів, АЗС та СТО.

У вихідні не працюватимуть заклади культури, заборонено роботу закладів громадського харчування, ТРЦ. За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, це рішення діятиме три тижні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-