Суд переніс апеляцію на арешт Кузьменко – не прийшли прокурори

Суд переніс апеляцію на арешт Кузьменко – не прийшли прокурори

Укрінформ
Київський апеляційний суд переніс розгляд скарги про продовження тримання під вартою лікарю і волонтеру Юлії Кузьменко, підозрюваній у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета, оскільки прокурори не прибули на засідання.

Про це повідомляється на сторінці Facebook-спільноти Free Riff.

"Судове засідання щодо розгляду апеляції на рішення про продовження тримання під вартою Юлії Кузьменко не відбулось, бо прокурори не встигли ознайомитись з апеляційною скаргою та не прибули на засідання...", - йдеться у повідомленні.

Суд мав розглянути апеляцію Кузьменко 2 червня о 15.30.

Як повідомляв Укрінформ, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві внаслідок вибуху автомобіля.

Читайте також: Підозрюваним у справі Шеремета надали доступ до матеріалів справи - МВС

Про затримання та оголошення підозр фігурантам справи щодо вбивства Шеремета міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив 12 грудня 2019 року.

Слідство підозрює лікаря й волонтера Юлію Кузьменко, медсестру одного з парашутно-десантних батальйонів Яну Дугарь та ветерана АТО Андрія Антоненка.

22 травня адвокат Микола Ореховський поінформував, що досудове розслідування у справі про вбивство Павла Шеремета завершено.

Читайте також: Справа Шеремета: Антоненко заявляє, що у СІЗО на нього чинили тиск

25 травня Печерський суд Києва задовольнив клопотання прокурорів і змінив запобіжний захід Яні Дугарь з домашнього арешту на заставу у розмірі 168 тис. гривень. Згодом адвокат Дугарь Віталій Коломієць повідомив, що більше 500 осіб менше ніж за добу перерахували всю необхідну суму для внесення застави.

Кузьменко й Антоненко наразі перебувають у СІЗО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-