Польська компанія передала Україні понад 100 тисяч масок

Польська компанія передала Україні понад 100 тисяч масок

Фото, відео
Укрінформ
Польська компанія Wipasz S.A., яка працевлаштовує кількасот українців, закупила для України 106 тис. масок багаторазового використання.

В середу, 29 квітня, керівництво компанії передало маски посольству України в Польщі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“COVID-19 - це серйозний виклик, який можемо подолати лише завдяки взаємопідтримці, співпрацюючи та об’єднуючи зусилля, а також залучаючи наявні у нас ресурси і можливості. Хотів би подякувати нашим партнерам з Wipasz S.A. та Фонду Lerte за співпрацю у реалізації цієї благодійної акції”, - заявив під час передачі масок посол України в Польщі Андрій Дещиця.

Польська компанія передала Україні понад 100 тис. масок / Фото: Юрій Банахевич. Укрінформ

За словами власника компанії Wipasz S.A., яка спеціалізується на виробництві кормів та м’яса птиці, Юзефа Вішнєвського, рішення про передачу масок в Україну є “жестом солідарності з українськими партнерами”.

“Ми разом працюємо, і сьогодні ми разом протидіємо пандемії. Цим простим і щирим жестом хочемо засвідчити свою солідарність з Україною”, - підкреслив Вішнєвський.

Читайте також: Польща послаблює карантин - відкриває ТЦ, готелі та дитсадки

Віцепрезидент компанії Славомір Кавалєц зауважив, що зв’язок Wipasz S.A. з Україною тісний, оскільки на її заводах працюють 600 громадян України. Польська компанія має також багато партнерів в Україні, яким передає 6 тис. масок.

Маски закуплено в рамках польської кампанії “маски для Польщі” (Maseczkidlapolski.pl). Як зауважили ініціатори кампанії, перевагою цих масок є можливість їх багаторазового використання.

Компанія планує передати 60 тис. масок благодійному фонду “Медична місія” у Львові, а 40 тис. масок – товариству “Фортеця” з Тернополя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-