Поки зарано називати конкретну дату поновлення роботи транспорту – Криклій

Поки зарано називати конкретну дату поновлення роботи транспорту – Криклій

Укрінформ
Уряд поки не має конкретної дати поновлення роботи громадського транспорту після зняття карантинних обмежень у зв'язку з пандемією COVID-19.

Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій в інтерв'ю ObozTV.

"Зарано говорити про конкретну дату... Це все залежить і від того, які будуть рекомендації МОЗ і яку ми спостерігатимемо статистику, як ті самі травневі свята пройдуть і як дотримуватимемось ми рекомендацій, встановлених Міністерством охорони здоров'я", - сказав Криклій.

За його словами, рішення про запуск громадського транспорту ухвалюватиметься на основі рекомендацій МОЗ з урахуванням поточної ситуації із захворюваністю і смертністю від коронавірусу.

"Точно можна говорити тільки про те, що певний період буде обмеженість, обов'язково буде масковий режим, обов'язково буде перевірка температури там, де це можливо робити. І точно менш насиченими будуть всі ці громадські перевезення", - підкреслив міністр.

Читайте також: Київське метро на карантині робить ремонт на всіх станціях

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок в офісі Президента відбулася традиційна нарада з питань запобігання поширенню епідемії COVID-19, на якій глава держави Володимир Зеленський схвалив ідею щодо можливості відкриття ринків за певним протоколом дотримання правил безпеки під час епідемії COVID-19.

Пізніше у відеозверненні Президент заявив, що продовольчі ринки можуть відновити роботу вже цієї п'ятниці, але за умови дотримання всіх правил безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-