Досвід українських лікарів в Італії передаватимуть через дистанційне навчання - Ляшко

Досвід українських лікарів в Італії передаватимуть через дистанційне навчання - Ляшко

Укрінформ
Досвід, який отримають українські лікарі в Італії, передаватимуть іншим лікарям України через дистанційне навчання.

Про це заявив на брифінгу в суботу, 11 квітня, заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Колеги з Міністерства охорони здоров'я виходять на Skype-звязок з колегами, які перебувають в Італії, надають медичну допомогу хворим з коронавірусною хворобою, тому досвідом ми обмінюємось. Але ми чекаємо їх повернення на Батьківщину для того, щоб зробити великий захід, селекторну нараду, а також дистанційне навчання, щоб передати досвід лікування коронавірусної хвороби та протиемідемічних заходів, які вживаються на території Італії, для всіх наших лікарів", - сказав Ляшко.

Він додав, що також запланована селекторна нарада з лікарями Чернівецької області, які одні з перших зіткнулися з випадками коронавірусної хвороби, щоб вони поділилися власним досвідом.

Читайте також: Жорсткий карантин в Італії дав результат, і в Україні обмеження виправдані - лікар

Як повідомлялося, 4 квітня на 14 днів в Італію поїхали 20 українських медиків для надання допомоги, а також перейняття досвіду у боротьбі з коронавірусом.

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 11 квітня в Україні 2511 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Кількість тих, хто одужав (79 пацієнтів), перевищила кількість летальних випадків (73 пацієнти). За добу було зафіксовано 308 нових випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-