На ізоляції у ЗСУ - 99 осіб, троє хворих

На ізоляції у ЗСУ - 99 осіб, троє хворих

Коронавірус
Укрінформ
Станом на ранок 6 квітня в Збройних Силах України зареєстровано три випадки захворювання на коронавірус. 99 осіб перебувають на самоізоляції.

Про це повідомляє пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ.

«На 07.00 6 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 3 випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 99 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 28 осіб», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в пресслужбі, аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом.

Читайте також: В Україні підтвердили 1319 випадків COVID-19

Командування Медичних сил Збройних Сил України закликало дотримуватися правил карантину та особистої гігієни, не наражати себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.

В Україні станом на ранок 6 квітня зафіксовано всього 1319 випадків захворювання на коронавірус, 28 людей одужали, 38 осіб померли від цієї хвороби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-