Прокуратура оскаржить запобіжні заходи нападникам на Сивохо

Прокуратура оскаржить запобіжні заходи нападникам на Сивохо

Укрінформ
Прокуратура Києва оскаржить рішення Печерського районного суду столиці про обрання запобіжних заходів учасникам хуліганських дій у КВЦ "Парковий", які, зокрема, напали на радника секретаря РНБО.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва у Facebook.

"Прокуратура міста Києва внесе апеляційні скарги на рішення Печерського районного суду столиці про обрання запобіжних заходів учасникам хуліганських дій у КВЦ "Парковий", які, у тому числі, напали на радника секретаря РНБО", - йдеться у повідомленні.

Так, 13 березня 2020 року прокуратура звернулась до суду з клопотанням про обрання трьом особам, підозрюваним у вказаних діях, запобіжних заходів у вигляді цілодобових домашніх арештів.

За результатами судових засідань клопотання щодо одного з підозрюваних задоволено. Щодо ще двох осіб – суд обрав більш м’який запобіжні заходи, а саме - особисте зобов’язання. Останні два рішення прокуратура оскаржуватиме в апеляційному порядку.

Читайте також: Напад на Сивохо: суд обрав запобіжні заходи двом затриманим

Як повідомляв Укрінформ, під час презентації Національної платформи примирення і єдності представники організації "Національний корпус" почали суперечку із радником секретаря РНБО Сергієм Сивохо, а згодом вдарили його у спину, Сивохо впав на підлогу.

Поліція доставила до відділку 15 осіб. Було відкрито кримінальне провадження.

Печерський районний суд Києва 13 березня обрав запобіжні заходи трьом затриманим після подій під час презентації Національної платформи примирення і єдності. Юрію Каплі та Сергію Тамаріну – у вигляді особистого зобов’язання. Олександру Демидову – у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Фото: nationalcorps.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-