Спецборти для вивезення тіл загиблих готові до вильоту в Тегеран — Президент

Спецборти для вивезення тіл загиблих готові до вильоту в Тегеран — Президент

Укрінформ
Спеціальні борти для вивезення тіл загиблих підготовлено для відправлення в Тегеран, але поки очікується погодження іранської сторони.

Про це Президент України Володимир Зеленський написав у Facebook.

“Спеціальні борти для відправки в Тегеран по лінії МЗС і Міноборони для вивезення тіл загиблих підготовлено, чекаємо на погодження іранської сторони для відльоту”, - зазначив Глава держави.

За його словами, Міністерство закордонних справ готує та найближчим часом оприлюднить списки пасажирів. Нині з’ясовується, хто точно сів у літак, щоб не було розбіжностей. На місці подій, в аеропорту «Імам Хомейні», перебувають посол і консул України в Ірані.

За дорученням Президента апарат РНБО створив оперативний штаб. Зеленський зазначив, що всі заходи тримає на особистому контролі.

Читайте також: В Ірані назвали попередню причину катастрофи літака МАУ

Як повідомляв Укрінформ, літак МАУ Boeing 737 розбився поблизу іранської столиці незабаром після зльоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані рано в середу.

На його борту перебували 167 пасажирів та 9 членів екіпажу.

За інформацією іранських ЗМІ, більшість загиблих були громадянами Ірану, але на борту були також і іноземці.

Очільники Української держави Володимир Зеленський, Дмитро Разумков, Олексій Гончарук вже висловили співчуття родинам загиблих пасажирів літака МАУ.

Деталі інциденту уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-