У Росії перекинувся автобус з українцями, вісім постраждалих

У Росії перекинувся автобус з українцями, вісім постраждалих

Укрінформ
У Воронезькій області Росії через складні погодні умови перекинувся автобус з українцями, вісім пасажирів травмовані, один постраждалий у важкому стані.

Про це Укрінформу повідомив заступник директора Департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич.

"За інформацією консула України в Російській Федерації, 3 грудня через складні погодні умови у ДТП потрапив рейсовий автобус з українськими реєстраційними номерами, що прямував за маршрутом м.Запоріжжя – м.Ростов-на-Дону.

За повідомленням консула, внаслідок інциденту 8 громадян України отримали травми різного ступеня тяжкості, один із них — у важкому стані", - зазначив Кирилич.

Він поінформував, що постраждалих госпіталізовано до Богучарської центральної районної клінічної лікарні Воронезької області.

Кирилич запевнив, що консул підтримує оперативний зв‘язок з управлінням МНС РФ у Воронезькій області та лікувальним закладом, а справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби й Посольства України в РФ.

Читайте також: ДТП з автобусом на Хмельниччині: кількість постраждалих зросла до 13

Як раніше повідомили російські ЗМІ, сьогодні о 12.30 годині на 763 км автодороги М4-"Дон" в Богучарському районі 59-річний водій міжміського автобуса "Ман", рухаючись в сторону півдня, не впорався з керуванням свого транспортного засобу і допустив його перекидання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-