НАЗК направило до суду адмінпротокол на керівника Укравтодору Новака

НАЗК направило до суду адмінпротокол на керівника Укравтодору Новака

Укрінформ
НАЗК направило до суду адмінпротоколи стосовно в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг Лавоміра Новака та голови Фастівської районної ради Геннадія Сиваненка за декларування недостовірних відомостей.
Про це повідомляє пресслужба агентства.

"За результатами повної перевірки декларації в.о. голови Укравтодору за 2017 рік Національне агентство встановило декларування недостовірних відомостей на суму понад 100 прожиткових мінімумів для працездатних осіб", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у декларації посадовець недостовірно вказав вартість автомобіля та суму коштів на банківських рахунках. Загалом встановлено декларування недостовірних відомостей на суму 189,2 тис. гривень.

Читайте також: НАЗК провело повну перевірку декларацій 81 посадовця

Крім того, за інформацією НАЗК, встановлено недостовірність відомостей на загальну суму 225,1 тис. грн у декларації за 2017 рік, поданій головою Фастівської районної ради. Зокрема, Сиваненко не зазначив відомості про автомобіль, який належить члену сім’ї (вітчиму), земельну ділянку, яку орендує вітчим, а також деякі відомості про отримані членами сім’ї доходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-