НАЗК провело повну перевірку декларацій 81 посадовця

НАЗК провело повну перевірку декларацій 81 посадовця

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції провело повну перевірку декларацій 81 посадовця, серед яких є народні депутати та судді.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

"На засіданні 6 вересня Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення про результати повної перевірки 81 декларації, серед яких подані народними депутатами України, суддями та іншими суб’єктами декларування", - йдеться у повідомленні.

Так, перевірка 71 з цих декларацій розпочата за результатами відбору Системою логічного та арифметичного контролю (ЛАК). За результатами перевірок 8-ми декларацій, які розпочались на підставі повідомлень від громадських організацій та викривачів, наведені факти стосовно чотирьох осіб не підтвердились, стосовно ще чотирьох – підтвердились частково.

Читайте також: Антикорупційний комітет рекомендує Раді перезавантажити НАЗК

Перевірка однієї декларації була розпочата за повідомленнями від Національного антикорупційного бюро України – наведені факти не підтвердились.

Також на засіданні ухвалено рішення про проведення повної перевірки декларації ще однієї особи на підставі статті 50 Закону України "Про запобігання корупції".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-