В ОБСЄ занепокоєні обшуками на Суспільному

В ОБСЄ занепокоєні обшуками на Суспільному

Укрінформ
Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір занепокоєний через повідомлення про обшуки в офісі Національної суспільної телерадіокомпанії України та у помешканні голови правління НСТУ Зураба Аласанії.
Про це він написав у Twitter.

«Я занепокоєний сьогоднішнім обшуком в офісі UA: Суспільне мовлення, а також в оселях медіаменеджерів компанії, у тому числі Зураба Аласанії. Я закликаю владу утримуватися від будь-якого тиску на незалежність суспільного мовника», – заявив Дезір.

Як повідомлялося, 30 серпня до головного офісу UA: Суспільне мовлення, телецентру «Олівець», прийшли з обшуком представники Державного бюро розслідувань у супроводі працівників Служби безпеки України. Також близько сьомої ранку з обшуком прийшли й у помешкання голови правління UA: Суспільне мовлення Зураба Аласанії, і в оселі кількох директорів департаментів телерадіокомпанії.

Читайте також: Держбюро розслідувань проводить обшуки у Національній суспільній телерадіокомпанії

У ДБР заявили, що слідчі дії тривали в рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-