Бадоєв назвав

Бадоєв назвав "величезною честю" організацію урочистостей на День Незалежності

Фото
Укрінформ
Режисер урочистої частини святкування 28-ї річниці Дня Незалежності Алан Бадоєв назвав великою честю можливість взяти участь в організації заходів у Києві.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі агенції Secret Service Entertainment Agency.

"Для мене було величезною честю взяти участь в організації урочистої частини святкування Дня Незалежності. Це був виклик для всієї моєї команди, і ми його прийняли. Тому що завдання, яке поставив перед нами Володимир, повністю співпадало з нашими уявленнями про те, як повинно виглядати свято Незалежності України!" - процитувала Бадоєва пресслужба.

Урочистості на День Незалежності / Фото надала пресслужба агенції Secret Service Entertainment Agency

Як повідомляв Укрінформ, офіційні урочистості до Дня незалежності розпочалися на Алеї Героїв Небесної Сотні, де президентське подружжя вшанувало пам'ять загиблих героїв. Основна частина святкувань відбулася на Майдані незалежності і розпочалася з підняття Державного прапору. Після цього військовий хор розпочав акапельне виконання Гімну України, яке поступово переросло в музично-хореографічне дійство. Гімн України звучав більш ніж 7 хвилин у виконанні понад 600 голосів.

У цій частині програми взяли участь хор ім. Г.Верьовки, оркестр і хор ЗСУ, оркестр Національної поліції України, оперні співаки Андрій Романенко і Євген Орлов, оперні співачки Анжеліна Швачка та Оксана Крамарева. Варіацію гімну на піаніно виконав легендарний композитор Мирослав Скорик. Народна артистка України Тіна Кароль заспівала частину гімну на даху консерваторії, а співачка Аліна Паш зачитала реп у супроводі барабанщиків Почесної варти президентського полку. За задумом режисера кожен, елемент цього масштабного дійства показав, що нехай ми всі різні, ми - єдині.

Читайте також: Разумков каже, що Хода Гідності стала достойною заміною військовому параду

Під час урочистостей глава держави вручив державні нагороди військовослужбовцям, громадським діячам, працівникам різних галузей.

Святкування проходило під гаслом «Ми - різні, але ми - єдині».

День Незалежності України відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР у 1991 році Акта проголошення незалежності України – політико-правового документа, який засвідчував новий статус української держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-