Новому директору заводу ім. Малишева і його сім'ї погрожують

Новому директору заводу ім. Малишева і його сім'ї погрожують

Укрінформ
Новопризначеному гендиректору "Заводу ім. Малишева" Олександру Чурсіну та його родині погрожують розправою, якщо він не відмовиться від посади.

Про це повідомляє прес-служба концерну “Укроборонпром”.

“Генеральному директору ДП "Заводу ім. Малишева", що входить до складу ДК "Укроборонпром", Олександру Чурсіну та його родині погрожують розправою”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, невідомі телефонують і обіцяють розправитись з Чурсіним та його родиною, якщо він не відмовиться від посади.

В Укроборонпромі наголошують, що Чурсін відразу після призначення стикнувся з жорстким спротивом колишнього директора заводу Олександра Хланя, звільненого з посади у зв’язку із завершенням дії контракту. Зокрема, протягом останнього тижня біля прохідної заводу був організований малочисельний "мітинг на підтримку Хланя", а сам екс-директор подав позов до Комінтернівського районного суду Харкова. Але суд визнав правомірність його звільнення.

У концерні наголошують на неприпустимості спроб залякати нового керівника стратегічного підприємства. “Така ситуація потребує негайного втручання правоохоронців, які зобов’язані виявити зловмисників. У свою чергу суд має надати правову оцінку їхнім діям та призначити відповідне покарання... Відповідну заяву вже передано до правоохоронних органів”, - заявили в Укроборонпромі.

Читайте також: Главі карельського "Меморіалу" погрожують у СІЗО - адвокат

Концерн також вимагає гарантувати безпеку Олександру Чурсіну та членам його родини, а колишнього керівника заводу Олександра Хланя закликає "не ставити свої особисті амбіції вище за інтереси підприємства та бронетанкової галузі".

"Укроборонпром також застерігає, що будь-які дії, спрямовані на дестабілізацію ситуації ДП "Завод ім. Малишева", отримають негайну правову оцінку й рішуче реагування з боку правоохоронної системи", - наголошується у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-