Лідери думок, урядовці, стартапери: #єдиний голос зібрав уже 100 зустрічей у Кабміні

Лідери думок, урядовці, стартапери: #єдиний голос зібрав уже 100 зустрічей у Кабміні

Фото
Укрінформ
Запроваджений на форумах урядової платформи "Єдиний голос" open space дає унікальну можливість комунікувати представникам державних органів із представниками креативної індустрії , бізнесу, стартаперів.
Про це сказала керівник Департаменту інформації та комунікації з громадськістю Роксолана Стадник у коментарі Укрінформу.

"Набір спікерів є унікальними. У нас мікс представників державних органів та представників креативної індустрії, бізнесу, стартаперів. Найперше, що це унікальна можливість прокомунікувати, познайомитися, налагодити відповідні стосунки... Така можливість є дуже важливою, бо саме в такій колаборації ми маємо успішний приклад створення Ukraine.NOW", - сказала Стадник.

Вона наголосила, що платформа "Єдиний голос" саме для державних комунікаторів обов'язково повинна існувати.

"Перший крок ми вже зробили - у грудні на засіданні уряду було підтримано урядове рішення, яким закріплено офіційно нашу платформу "Єдиний голос" і відповідні активності, які повинні здійснюватися. Тобто, він повністю юридично оформлений. І ми зараз працюємо відповідно до рішення уряду... Процес уже незворотній, на мою думку. Я вважаю, що кожен урядовець повинен поглиблювати роботу цієї платформи і бути зацікавленим у тому, щоб існували такі платформи", - підкреслила Стадник.

За її словами, за три роки діяльності платформи "Єдиний голос" відбулося вже понад 100 зустрічей, в яких взяли участь понад 100 спікерів.

Читайте також: Біденко каже, що бренд Ukraine.NOW використовують уже сотні підприємств

"Це великий комплекс роботи, який проводиться протягом трьох років саме з приходом уряду Володимира Гросмана. Він став лідером і дав старт проведенню такої комунікаційної платформи, яка об'єднала зусилля всіх державних комунікаційників з метою правильного, розумного донесення всіх тих реформ, які здійснює уряд", - пояснила Стадник.

Вона повідомила, що в рамках платформи систематично проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота урядових рішень.

"Ми вперше за весь період незалежності України почали запрошувати на "Єдиний голос" лідерів думок у медіа, піарі, рекламі, які б донесли цікавинки, що здійснюються в цих галузях, щоб ми могли їх використати в державних комунікаціях", - зазначила Стадник.

Платформа "Єдиний голос"

Керівник департаменту наголосила, що "у державних комунікаціях сьогодні багато роботи, є куди розвернутися, і саме в цей час все можна брати і реалізувати, не боятися бути яскравими, не стандартними, креативними".

"І я з твердістю можу сказати, що уряд до цього готовий. Тому вітаються будь-які яскраві і нестандартні підходи до донесення суспільству дій, які проводить уряд", - наголосила Стадник.

Вона також поінформувала про моніторинги, які проводяться для вивчення роботи міністерства, комунікації зі ЗМІ, суспільством тощо.

"На сьогоднішній день, я вважаю, ми повинні комунікувати на випередження і бути продуктивними. Чим більше ми будемо доносити інформацію в суспільство, тим менше нас будуть запитувати й менше буде недостовірної інформації", - вважає Стадник.

Вона також розповіла про ведення статистики щодо комунікації міністерств з суспільством, ЗМІ та виникнення здорової конкуренції серед міністерств, коли вони бачать успішні проекти та результати своїх колег.

Як повідомляв Укрінформ, Третій Всеукраїнський форум фахівців у сфері урядових комунікацій #єдиний голос розпочав роботу в Києві у п'ятницю. Захід триватиме два дні - 17-18 травня. Зокрема, на форум запрошено як спікерів понад 30 кращих професіоналів з Німеччини, Великої Британії та інших країн ЄС, українських фахівців у сфері PR, дизайну, креативного сектору, лідерів думок, представників загальноукраїнських каналів, міністрів, державних секретарів, інших представників державних структур, які відповідають за питання комунікації.

У програмі форуму - виступи на теми, як правильно комунікувати урядові реформи, PR в освітніх, культурних та соціальних проектах, комунікації у сфері державного управління тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-