Біденко каже, що бренд Ukraine.NOW використовують уже сотні підприємств

Біденко каже, що бренд Ukraine.NOW використовують уже сотні підприємств

Фото
Укрінформ
Ключова цінність бренду" Ukraine.NOW" - у повній відкритості. Вже сотні підприємців використовують його у своєму бізнесі.
Про це державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко сказав під час виступу на Третьому Всеукраїнському форумі фахівців у сфері урядових комунікацій #єдинийголос, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ключова цінність, наприклад, яку я вважаю, це повна відкритість бренду. Це відкритий код. Будь-хто може взяти його, не питати дозволу і зробити з ним будь-що. Звичайно, що уряд є носієм прав на бренд, і звичайно, якщо ми побачимо, що використання бренду наносить шкоду державі, ми зможемо скористатися судовою інстанцією, і наприклад, заборонити це робити. Але це виключно коли є нанесення шкоди державі. Коли такої школи немає, будь-хто може взяти свою чашку, кепку, футболку, використати бренд, написати, наприклад, " Смачна кава.NOW", і це буде супер. Так і має бути",- зазначив Біденко.

Він наголосив, що "інвестиції та туризм - це ключове, куди можна залучити іноземців в Україні".

"Тому має бути не бренд заради бренду, а ми маємо вкладати в нього реальний зміст, який для іноземців буде щось означати.... Це теж дуже важлива цінність, яку треба розуміти: що ми намагаємося пропонувати не бренд, ми пропонуємо Україну, а бренд - це лише інструмент, і він, як і будь-який інструмент, може бути змінений через 5-10 років, і як будь-який інструмент має щороку піддаватися дослідженням, має аналізувати свої, чи все ми правильно робимо", - сказав Біденко.

Всеукраїнський Форум фахівців у сфері урядових комунікацій / Фото: Тарасов Володимир. Укрінформ‎

Він також підкреслив, що вже сотні підприємців використовують бренд " Ukraine.NOW" у своєму бізнесі.

Також Біденко нагадав, що кілька тижнів тому бренду Ukraine.NOW виповнився рік.

Читайте також: Фахівці з урядових комунікацій вчаться говорити про реформи "єдиним голосом"

Третій Всеукраїнський форум фахівців у сфері урядових комунікацій #єдиний голос розпочав роботу в Києві у п'ятницю. Захід триватиме два дні - 17 та 18 травня. Зокрема, на форум запрошено як спікерів понад 30 кращих професіоналів з Німеччини, Європейського Союзу, Великої Британії, українських фахівців у сфері PR, дизайну, креативного сектору, лідерів думок, представників загальноукраїнських каналів, міністрів, державних секретарів, інших представників державних структур, які відповідають за питання комунікації.

У програмі форуму - виступи на теми, як правильно комунікувати урядові реформи, PR в освітніх, культурних та соціальних проектах, комунікації у сфері державного управління тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-