Постійне представництво України при ООН долучилося до святкування Дня вишиванки

Постійне представництво України при ООН долучилося до святкування Дня вишиванки

Укрінформ
У четвер, 16 травня, дипломати Постійного представництва України при ООН долучилися до святкування Дня вишиванки.

Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці Постійного представництва України при ООН у Twitter.

”Співробітники Постійного представництва України при ООН вітають українців із Днем вишиванки”, - написали вони та додали фотографію із прапором ООН в одному з парків Нью-Йорка.

Читайте також: Посол Японії привітав українців з днем вишиванки

Раніше до святкування вже традиційно долучилися українські диппредставництва за кордоном. Зокрема, фото у вишиванках виклали у Twitter Посольство України в Республіці Сенегал, Посольство України в ІзраїліПосольство України в НігеріїПосольство України у Великій Британії та Посольство України в Туреччині.

"З Днем вишиванки, друзі! З висоти вежі Атакуле - символу турецької столиці, вся Анкара - як вишиванка", - зазначається у Twitter українського диппредставництва.

Читайте також: У Брюсселі свято вишиванки відзначали на Гран-Пляс

До Всесвітнього Дня вишиванки співробітники Посольства України в Республіці Казахстан розгорнули також 30-метровий тканий рушник, виготовлений майстрами міста Переяслава. Відповідне фото виклали у Twitter.

Як повідомлялося, у третій четвер травня українці вже традиційно святкують День вишиванки. Цей День не є офіційним, але відзначають його не тільки в Україні, але й за її межами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-