Митрополит Епіфаній привітав українців зі світлим Воскресінням Христовим

Митрополит Епіфаній привітав українців зі світлим Воскресінням Христовим

Укрінформ
Митрополит Київський і всієї України Епіфаній привітав українців зі світлим Воскресінням Христовим.
Про це повідомляє прес-служба Єдиної помісної української православної церкви.

"Розділяючи з Вами великодню радість, я вітаю всіх Вас зі світлим Воскресінням Христовим, зі спасительною Пасхою Господньою! Вітаю зі святом Главу Української держави Петра Порошенка, Верховну Раду України, Український уряд. З відчуттям особливої вдячності спрямовую наші спільні вітання українським воїнам, які зі зброєю в руках мужньо протистоять агресору та захищають мир. Ми щоденно молимося за Вас і впевнені, що завдяки вашому жертовному служінню Україна наближається до перемоги і справедливого миру", - зазначив Епіфаній.

У привітанні він також звернувся до тих, хто на сьогодні перебуває в окупації. "Від золотоверхого Києва тепло нашої любові та вітань, наші молитовні побажання ми надсилаємо тим, хто святкує Великдень в умовах окупації, за ґратами полону чи несправедливого ув’язнення. Ми просимо в Господа захисту, миру і свободи для кожного з Вас", - додав митрополит.

Читайте також: Епіфаній роздав на Майдані подарунки до Великодня

Крім того, Епіфаній звернувся і до православних християн України, котрі ще не увійшли до ПЦУ. "Зі світлим Христовим Воскресінням сердечно вітаю всіх православних християн України – як дітей помісної Української Православної Церкви, так і тих, хто дотепер ще не має єдності з нею, хоча і сповідує разом з нами одну віру. Наші серця і братня любов відкриті до всіх Вас, хто бажає блага Церкві та Україні. І ми віримо, що як Господь благословив буття помісної Церкви українського народу, так благословить і звершить єднання навколо престолу Київського всіх православних України", - зазначив Епіфаній.

Він побажав, аби Господь надихнув серця наші в любові разом будувати краще майбутнє Батьківщини, відкидати спокуси, протистояння і ворожнечу, а утверджувати правду, порозуміння і суспільний мир.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-