Держпідприємство

Держпідприємство "Медичні закупівлі України" очолив Жумаділов

Укрінформ
У конкурсі на посаду генерального директора Державного підприємства "Медичні закупівлі України" переміг Арсен Жумаділов.

"У конкурсі на посаду генерального директора Державного підприємства "Медичні закупівлі України" переміг Арсен Жумаділов. Наразі він очолює громадську організацію "Кримський інститут стратегічних досліджень", викладає в НаУКМА і є співвласником благодійного фонду "Українська спадщина". Він стане генеральним директором Державного підприємства "Медичні закупівлі України" після проходження усіх процедур, передбачених законодавством", - йдеться у повідомленні.

Загалом участь у конкурсі на посаду генерального директора ДП “Медичні закупівлі України” брали шість кандидатів, ще три кандидати подали неповний пакет документів, тому не були допущені до наступних етапів.

Конкурс відбувався під спостереженням громадських організацій та міжнародних партнерів.

Читайте також: ProZorro дозволило зекономити 63 млрд

Як повідомлялося, 25 жовтня МОЗ України зареєструвало ДП «Медичні закупівлі України» - централізовану закупівельну організацію, що спеціалізується на закупівлі лікарських засобів і медичних виробів.

Державне підприємства "Медичні закупівлі України" має забезпечити організацію та проведення сучасних та ефективних процедур закупівель лікарських засобів і медичних виробів, допоміжних засобів, інших товарів медичного призначення в рамках реформи фінансування системи охорони здоров’я, орієнтованої на пацієнта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-